Selasa, April 07, 2015

Tentang perasaan aku😥

Assalamualaikum...dah lama tak update blog nie tapi ttba hari nie rsa nk update jugak....hmm,seriously aku xfham dgn prasaan aku skrg..bila kta dh lama berkwn ngn seseorang kta nk jgak tgk org tu show effort, ikhlas x dy ngn kta syg x ngn kta kn...dlm kes aku nie,aku rasa dah lama aku kwn ngn dy...hampir 5tahun,setia kt dy tp aku prnah rsa down..pernah rsa sia2 xdihargai..aku dh lama cuba bertahan..aku pn syg dy sebenarnya tp bla dh lama2 bla xnmpk daya usaha dy utk jmpa mak ayah aku utk jmpa aku tu,hmmmmmmm..aku kwn ngn dy dkat 5taun tp aq xpnah face to face dgn dy...call vcall ws skype...tu ja la...sbenarnya aku tringin nk jmpa dy sngt2 tp dy slalu bg alasan mcm2...bla ckp psal nk jmpa mesti aq yg kna mrah...okey,fine...xpa la,aku xkisah...tp skrg nie,hati aku dh mati dh rsa hilang rsa syg tu...wlaupun xdeclare couple aku rsa rapat sngt dgn dy...xtau knpa...mungkin aku sunyi lpas arwah meninggal,aku layankan aja..skrg aku rasa aq dh jmpa pgganti,dekat...org yg aku nampak,org yg aku knal...bkn knal di alam maya tp face to face...aku tertarik dgn dy sbb dy mngingatkan aku kt arwah...aku mmng nk pganti yg sma mcm arwah..sbenarnya aku nk dihargai,bkn aku nk mntk apa dr segi material...aku cuma nak rsa diprotect aku nk dy kawal aku,aku nk dy rasa cemburu bla aku rpat dgn org lain tp dy xambik kisah pn...blh plak dy ckp hak awk nk kwn dgn spa2 pn dy xkisah,langsung xcemburu...lg satu bla nk ckp psal msa dpn pn dy xkisah,langsung xmmbimbing aku...bnda yg pnting bg dy nk bljr tggi2...mmng la bgus bljar tggi2 tp....ntah la xtau nk ckp mcm mna...sbenarnya,aku dh bosan hidup mcm nie...knal di alam maya dan xda usaha nk face to face...xda usaha nk jadi serious...aku nak lelaki yg gentle mcm arwah...aku rasa dah give up dgn hubungan alam maya nie....aku nak rasa bahagia yg sbenar...bkn dlm alam maya...aku rsa aq nk lupakan smua bnda psal alam maya nie...sbb aku xtau jodoh dgn spa...mungkin dgn manusia mungkin dgn kmatian...

Tiada ulasan :

Catat Ulasan